Merken Top 10

Het beste merk koffiezetapparaat

De werking van het koffiezetapparaat, de mogelijkheden en instellingen, functionaliteit en uiterlijk, voor iedereen zijn er andere voordelen en nadelen aan een koffiezetter. Vergelijken is daarom niet alleen op basis van specificaties, maar ook op gevoel en beleving. Welke voordelen en nadelen heeft een bepaald model?

Merkvoorkeur

Misschien heb je voorheen een apparaat van een bepaald merk gehad en ben je gewend aan de gemakkelijke bediening ervan. Dan wil je wellicht je keuze beperken tot het merk dat je al kent. Of heb je juist ergens een apparaat gezien of gebruikt dat je nog niet kende, maar wel super goede koffie maakte. Wellicht kon je er heel snel espresso mee maken, de lekkerste koffie die je ooit geproefd hebt, of juist heel snel en eenvoudig cappuccino met het beste melkschuim?

Kwaliteit en prijs

Er zijn veel dingen die je laat meewegen in je aankoopbeslissing en vergelijking tussen koffiezetapparaten. Welk merk je kiest is vaak op basis van bekendheid of goede beoordelingen van het merk of het type apparaten dat ze leveren. Weet jij al welk merk koffiezetapparaat je wil kopen, dan hebben wij een handige lijst voor je samengesteld met de beste, goedkoopste, makkelijkste en meest uitgebreide koffiezetapparaten van dat merk.

Merkenoverzicht

Kies je favoriete merk, en bekijk de meest populaire modellen:

De’Longhi

Philips

Siemens

Nespresso

Krups

Jura

Magimix

Saeco

Sage

Smeg

WMF

Westinghouse