Beste Philips L’OR Barista

L’OR Barista koffie

De Philips L'OR Barista-koffiemachine is een ware traktatie voor de koffieliefhebbers die thuis met gemak een barista-achtige ervaring willen creëren. Deze machine, die gebruikmaakt van L'OR-koffiecapsules, staat bekend om het produceren van uitzonderlijk smaakvolle en aromatische koffie, die doet denken aan de koffie die je in een professioneel koffiehuis zou krijgen.

Aluminium koffiecups

L’OR koffiemachines werken met aluminium koffiecups. Het Philips L’OR Barista systeem is dus eigenlijk heel herkenbaar in zijn werking. Nadat je de koffiecup in het apparaat hebt gestopt wordt het water er met hoge druk (tot wel 19 bar) doorheen geperst. Dit kunnen de originele L’OR cups zijn, maar ook ieder ander merk aluminium cups.

Twee espresso’s tegelijk

Je hebt de keuze uit 4 koffiespecialiteiten: Dubbele espresso, Espresso, Lungo of Ristretto. Daarnaast kun je de hoeveelheid koffie naar wens aanpassen door de instellingen zelf aan te passen. Het unieke aan de L’OR Barista is dat de koffiecupmachine ook werkt met XXL koffiecups. In plaats van een gewone single-shot capsule plaats je de double-shot capsule voor 2 espresso’s of ristretto’s tegelijk. Met die double-shot capsule kun je ook eenvoudig filterkoffie maken door het lipje bovenop te verwijderen voordat je de capsule plaatst.

Functioneel

L’OR Barista machines hebben een compact design en passen dus moeiteloos in iedere keuken. Na gebruik schakelt de machine automatisch uit om stroom te besparen. Schoonmaken van het apparaat is zeer eenvoudig doordat alle losse onderdelen vaatwasserbestendig zijn. Indien het apparaat ontkalkt moet worden geeft het dit vanzelf middels de lampjes aan.

Overzichtelijk assortiment, makkelijke keuze

Er zijn een aantal varianten te koop van de L’OR Barista machines, waarbij de L’OR Batista Sublime LM9012 een van de best verkochte is. Je kunt kiezen uit diverse kleuren zoals zwart, grijs, blauw, rood en wit.