Westinghouse

De geschiedenis van Westinghouse

Westinghouse is een merk dat al meer dan een eeuw bestaat. Het merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid en innovatie in verschillende sectoren. Oorspronkelijk opgericht in 1886 door George Westinghouse, heeft het bedrijf een rijke geschiedenis in de elektriciteitsindustrie. Westinghouse was een pionier in de ontwikkeling van wisselstroom (AC) systemen en heeft daarmee een grote bijdrage geleverd aan de elektrische infrastructuur die we vandaag de dag gebruiken.

Van alle markten thuis

Tegenwoordig is Westinghouse actief in verschillende markten, waaronder huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica en energieoplossingen. Hun huishoudelijke producten variëren van keukenapparatuur zoals pannen en blenders tot keukenmessen en retro koffiezetapparaten.

Betaalbare kwaliteitsproducten

Voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare en moderne producten, biedt Westinghouse een breed aanbod. Of je nu een nieuwe pannenset, retro waterkoker of plafondventilator zoekt, met Westinghouse zit je goed. Hun producten zijn degelijk, scherp geprijsd en scoren gemiddeld hoge reviews.

Westinghouse Nederland productaanbod

Bekijken we het productaanbod van Westinghouse in Nederland, dan vindt je hun producten onder andere bij Bol. Als De Koffie Expert kijken we natuurlijk eerst naar een Westinghouse koffiezetapparaat. Verder hebben we een overzicht gemaakt van de populairste Westinghouse producten zoals de Westinghouse pannen en Westinghouse pannensets.

Westinghouse Retro Series koffiezetapparaat

Westinghouse Basic Series koffiezetapparaat

Westinghouse Pannen: De Beste Keuze voor Jouw Keuken

Als je op zoek bent naar de beste pannen voor jouw keuken, dan zijn Westinghouse pannen een uitstekende keuze. Of je nu een hapjespan, braadpan, koekenpan of een complete pannenset zoekt, Westinghouse biedt het allemaal.

De Westinghouse pannen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid en hebben goede reviews. Van de Westinghouse koekenpan 28 cm (ook geschikt voor inductie) tot de multifunctionele braadpan, elke pan is zorgvuldig vervaardigd om aan de hoogste standaarden te voldoen.

Een Westinghouse pannenset is ideaal voor iedereen die zijn kookgerei wil upgraden. De sets bevatten verschillende soorten pannen, zoals een hapjespan, braadpan en koekenpan, waardoor je voor elk gerecht de juiste pan hebt.

De Westinghouse pannen performance serie is gemaakt voor de serieuze kok, met gebruik van lichtgewicht materialen. Deze pannen zijn er in de kleuren groen, blauw, zwart en rood. Kijk voor de Westinghouse pannen review en de Westinghouse pannen aanbiedingen op de product links naar Bol.

Westinghouse Hapjespan Inductie

Westinghouse Koekenpan Inductie

Westinghouse Wokpan Inductie

Westinghouse Pannenset Wood 14-delig

Westinghouse Pannenset Groen 12-delig

Westinghouse Pannenset Zwart 14-delig

Breed aanbod met goede beoordelingen

Als we naar het gehele Westinghouse aanbod kijken dan zien we dat de Westinghouse pannen review scores echt heel goed zijn. Dit zijn echte topproducten in hun klasse. Daarnaast zien we in de Westinghouse homeware producten mooie, leuke en functionele items.
Naast de retro waterkoker in het rood, zien we een mooi vintage broodrooster en zelfs een filterkoffiezetapparaat in de kleur roze. Duiken we nog iets verder in het assortiment dan zien we de stijlvolle Westinghouse plafondventilator (ceiling fan) die eventueel te combineren is met een afstandsbediening. Ook een functionele keukenmixer / standmixer en vlijmscherpe keukenmessen maken deel uit van het aanbod.

Westinghouse Retro Blender - Smoothie Maker

Westinghouse Retro design Waterkoker 1.7l Zwart

Westinghouse Retro Broodrooster / toaster

Westinghouse Retro Handmixer 350W Incl.

Westinghouse Broodmes 20cm - Scherp Gekarteld Mes

Westinghouse Slow Cooker met Keramische Pan 6 Liter

Westinghouse Retro Staafmixer - 600W - Rood

Westinghouse Bendan – Plafondventilator met lamp

Westinghouse Keukenmachine - Keukenmixer- zwart