Beste Senseo apparaat

Senseo koffie

Wanneer je de Senseo machine inschakelt en een zorgvuldig gekozen koffiepad in het apparaat plaatst, begint de magie. Het water wordt snel opgewarmd en door de pad geperst, waarbij de rijke aroma's en smaken van de gemalen koffie worden geëxtraheerd. Het resultaat is een perfect gebalanceerd kopje koffie met een rijke, volle smaak.

Vers verpakte koffie

Philips Senseo koffiezetapparaten werken met de bekende Senseo koffiepads. Iedere koffiepad is een voorverpakte portie gemalen verse koffie voor 1 kopje koffie. Nadat je de koffiepad in de houder hebt gelegd, wordt heet water door de pad geperst waardoor een lekker kopje koffie met cremalaag ontstaat.

Senseo koffiepad aanbiedingen koop je hier bij Bol.

Gemakkelijke bediening

Koffie maken met een Senseo koffiezetapparaat is eenvoudig en snel. Het apparaat heeft slechts enkele knoppen en is daardoor voor iedereen gemakkelijk te bedienen. De opwarmtijd van het apparaat is wel iets om rekening mee te houden, meestal duurt dit ongeveer 2 minuten. Maar als je het apparaat meteen aanzet als je koffie gaat maken, is deze al bijna opgewarmd nadat je je kopje hebt gepakt en de Senseo pad erin hebt gelegd. Na de opwarmfase heb je binnen minder dan een minuut een verse kop koffie.

Bekijk hier het basismodel Senseo bij Bol.

Moeiteloos schoon

Ook het schoonmaken en onderhouden is heel gemakkelijk. Doordat de pads in zijn geheel uit de machine komen beperkt het onderhoud en poetswerk zich tot een minimum. Ontkalken is meestal een keer per 3 maanden noodzakelijk, afhankelijk van de waterhardheid.

Senseo koffiemachineonderhoud en reinigingsproducten zijn onder andere te koop bij Bol.

Smaak naar keuze

De Senseo koffiepads zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de meeste supermarkten, drogisterijen en natuurlijk online. Er zijn vele variaties nasat de Classic, Extra Strong en Decaf, zijn er ook pads met caramel koffie, vanille koffie of koffie met een vleugje hazelnoot. Naast de originele Senseo pads zijn er diverse koffiemerken met hun eigen compatible koffiepads.

Senseo koffiepads koop je trouwens ook gewoon bij Bol.

Kies het beste Senseo koffiezetapparaat

De keuze voor een Senseo apparaat is gelukkig niet meteen een aanslag op je budget. De apparaten zijn redelijk voordelig en al te koop vanaf ongeveer € 65. Als je even goed zoekt tussen alle aanbiedingen koop je zelfs al een Senseo Original voor ongeveer 50 euro. De meer uitgebreide Philips Senseo Maestro ziet er luxer uit en geeft je de keuze tussen 3 koffiespecialiteiten. Daarnaast zijn er natuurlijk nog diverse andere modellen beschikbaar. Ook zijn er verschillende kleuren om te kiezen zodat hij goed in je interieur past.

Bekijk hier de meest populiare Senseo apparaten bij Bol.com

Koffie Philips Senseo Original Plus CSA210/50 - Koffiepadmachine - Grijs