De'Longhi koffiezetapparaten

De'Longhi koffiemachines

Het Italiaanse merk De’Longhi is waarschijnlijk een van de bekendste en meest verkochte merken. Italiaanse koffie heeft een goede naam hoog te houden, en dat weten ze bij De’Longhi. Ze produceren betrouwbare machines van degelijke kwaliteit in alle prijsklassen. Je kunt er terecht voor een simpele mokkapot, espressomachine, eenvoudige bonenmachine of volautomatische koffiemachine. Machines met stoompijp, ingebouwde melkopschuimer of losse opschuimer zijn onderdeel van het uitgebreide assortiment.

Mooi en functioneel

Het ontwerpteam van De’Longhi zorgt ervoor dat alle machines er stijlvol uitzien. Een mooie koffiemachine is natuurlijk een echte eyecatcher in de keuken. Daarnaast zijn de ontwerpen functioneel en gebruiksvriendelijk. Alle knoppen en toetsen zitten op logische plaatsen. En ook de onderdelen die schoongemaakt moeten worden passen naadloos in elkaar. Intuïtieve bediening en makkelijk onderhoud zorgen voor een hoog dagelijks gebruiksgemak.

Duurzaamheid en milieubewustzijn.

De’Longhi zet zich actief in voor een ecologisch en duurzaam proces. Niet alleen tijdens de productie, maar ook door samenwerkingen aan te gaan met diverse organisaties. Zo bieden ze via hun Coffee Lounge website een overzicht van aanbieders van duurzaam geteelde koffiebonen. Ook steunen ze het project Go Forest, dat zich bezighoudt met het aanplanten van bomen en het tegengaan van ontbossing.

Goed beoordeeld

De vele positieve reviews bij hun producten geven al aan hoe populair dit merk is. En niet onbelangrijk om te weten is dat ook hun service erg goed is. Dus mocht er onverhoopt toch een defect binnen de fabrieksgarantie optreden, dan wordt je door DeLonghi snel en goed geholpen. Mocht je watertank, lekbakje, bonenreservoir of een ander onderdeel stuk gaan, dan kun je Delonghi onderdelen vaak gewoon online bestellen.

Informatieve website

Via de website van De’Longhi kom je niet alleen meer te weten over hun producten, maar je vindt er ook nieuwsberichten, aanbiedingen, acties en kortingscodes. Wil jij zien welk van hun producten De’Longhi jou aanbeveelt? doen dan de keuze-test op hun website Ook een bezoekje aan de virtuele Coffee Lounge is de moeite waard. Je vindt er informatie over koffiebonen en het kiezen van de ideale koffiesmaak, maar ook achtergrond informatie en recepten om thuis te maken.