Reviews

Bekijk onze product beoordelingen

Ben je op zoek naar meer informatie over een bepaalde koffiemachine, bonenmaler of melkopschuimer? Bekijk dan onze uitgebreide reviews met praktische informatie, producteigenschappen en voor- en nadelen. Op die manier kies je voor de beste aankoop in jouw situatie.

Aigostar filterkoffiezetapparaat

Aigostar 30HIK filterkoffiezetapparaat review

De Aigostar Chocolate 30HIK is een prima keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig en betaalbaar koffiezetapparaat dat snel heerlijke filterkoffie zet. Je kunt er probleemloos tot 10 kopjes mee zetten en hij schakelt na 40 minuten vanzelf uit. Er zijn nog wat andere voor- en nadelen, die lees je in deze review.

BluMill pistonmachine review

Een pistonmachine met melkopschuimer in één, dat is deze BluMill koffiemachine. Een gemakkelijk te gebruiken en compacte machine die lekker verse koffie maakt. Door je eigen keuze van bonen, maalgraad en hoeveelheid pas je de smaak precies aan je wensen aan. Lees onze review om alle kenmerken van dit apparaat te ontdekken

Dolce Gusto Infinissima Touch

Dolce Gusto cups zijn er in wel 35 smaken! In deze review bekijken we de nieuwe Dolce Gusto Infinissima Touch. Zoals de naam al aangeeft, dit keer met een handig touch-display. Het uiterlijk van dit apparaat is zeker niet saai of standaard te noemen. Benieuwd naar de voordelen en de nadelen? Lees dan onze review.

Lor Barista koffiemachine

Philips L'OR Barista Sublime

Dit keer zijn we benieuwd naar het veelbelovende nieuwe koffiecupsysteem van Philips. Onder de naam L’OR Barista heeft Philips nu ook koffiezetsysteem dat lijkt op de welbekende Nespresso koffiezetapparaten. Sterker nog, je kunt de Nespresso cups gewoon in dit Philips apparaat gebruiken. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan snel onze review.