Siemens

Duitse technologie

Het Duitse Siemens is van oorsprong een echt technologiebedrijf. Ze zijn op vele markten actief. Niet alleen de consumentenmarkt, maar ook in de industrie, infrastructuur en gezondheidszorg. Hun brede kennis wordt gebruikt voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten met het bekende Duitse vakmanschap en degelijkheid.

Topklasse espressomachines

Het assortiment van Siemens bestaat bijna geheel uit volautomatische espressomachines in de middenklasse en topklasse. Uitgebreide machines met aanraak-kleurendisplay en veelal bediening via een app zijn de standaard. Door de combinatie van strak design en luxe afwerking zijn de Siemens koffiezetapparaten een ware lust voor het oog, en mogen in ieder huishouden gezien worden.

EQ Series modellengamma

De Siemens EQ Series zijn van vele opties voorzien en hebben een luxe uitstraling. Het modellengamma begint bij de goedkope EQ 300 serie. De EQ 500 serie en EQ 6 Plus zijn de middenklasse. De EQ 700 serie en EQ 9 Plus bevinden zich in de hoge klasse. Ook als je op zoek bent naar een inbouw espressomachine is Siemens een van de beste merken om uit te kiezen.