Beste Dolce Gusto apparaat

Koffie, thee, chocolademelk

Dolce Gusto apparaten werken met de gelijknamige koffiecups. Net als andere cupmachines ligt de nadruk op gebruiksgemak en eenvoud in het koffiezetten. Met een Dolce Gusto koffiecupautomaat maak je in een handomdraai een espresso, lungo of grande intenso.

Het unieke aan dit systeem is dat er een uitgebreide keuze aan andere dranken zijn die je met cups kan bereiden, zoals een latte macchiato of een cappuccino. Maar wat dacht je van een caramel latte macchiato, (zoete) thee, ijsthee of zelfs chocolademelk.

Eenvoudig koffie zetten

Een drankje maken met een Dolce Gusto apparaat is echt super simpel en snel. Stop het koffiecupje in de machine en hij leest aan de hand van de barcode op de capsule welke soort drank je gaat bereiden en welke hoeveelheid water ervoor nodig is.

Maak je een melkspecialiteit, dan weet het apparaat dat je eerst het witte cupje met melk erin stopt, en vervolgens het bruine cupje met koffie. We zouden je wel willen aanraden om een uitvoering te kopen met automatische stop. Heeft het apparaat deze niet, dan moet je zelf in de gaten houden wanneer je de machine moet stoppen.

Stijlvol en uniek design

Het unieke ontwerp van Dolce Gusto zorgt niet alleen voor een gebruiksvriendelijk product waarmee je snel en moeiteloos koffie kan zetten. De compacte afmetingen en vrolijke vormen zien er bovendien goed uit en passen in elk interieur.

Dolce Gusto GENIO S Plus KP3408

Kies het Dolce Gusto model dat bij je past

Ieder Dolce Gusto apparaat kan dezelfde dranken maken, echter zijn er een aantal verschillen tussen de diverse modellen. Een van die verschillen is de automatische stop. Deze zorgt ervoor dat het apparaat stopt als de juiste hoeveelheid water is toegevoegd.

Verder zijn er modellen met touch bediening. Ook de inhoud van de watertank is verschillend. De kleinere apparaten hebben een waterreservoir van 0.8 liter, versus 1.2 liter bij de grotere. Tot slot is er nog de Genio S Plus, het meest uitgebreide model met Espresso Boost, voor een nog intenser aroma.